010 592 2777
info@creatievewereld.nl

Over CreatieveWereld.nl

CreatieveWereld.nl is jouw go-to plek voor al je teken-, schilder-, klei- en kralenbehoeften. Ons doel is eenvoudig: jou ondersteunen in je creatieve avonturen met de beste materialen voor geweldige prijzen.

We geloven in openheid en eerlijkheid

Ja, we zijn een dropshipping bedrijf. Dat betekent dat we zelf geen voorraad houden en onze leverancier de verzending verzorgt. Maar hier zit een groot voordeel in voor jou: door onze minimale marge te hanteren, kunnen we de prijzen laag houden. Dit resulteert in de hoogst mogelijke kortingen op ons gehele assortiment. Bij ons profiteer je dus van uitstekende deals, zonder in te leveren op kwaliteit of service.

Uiteraard houden we ons strikt aan de Europese wetgeving, wat betekent dat je als klant beschermd bent en dezelfde rechten hebt als bij elke andere webshop. Jouw tevredenheid en vertrouwen zijn voor ons van het grootste belang.

We zijn er voor jou

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. Wij zijn gepassioneerd over creativiteit en delen graag onze kennis en expertise. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen over onze producten, jouw bestellingen of gewoon voor een creatief advies. Bij CreatieveWereld.nl ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en deskundige ondersteuning.

Hier kan je betalen met:

CreatieveWereld.nl

Waar ideeën bloeien!

  • Dr Kuyperkade 28
    3142GC Maassluis
  • info@creatievewereld.nl
  • KVK: 56706618
  • BTW: NL123456789B01
  • IBAN: NL12ABNA0123456789

Creatieve inspiratie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen en creatieve ideeën! Laat je creativiteit tot leven komen!

Winkelmand (0)